Η διαδρομή μας

Εν έτει 1998

Εγένετο η αρχή από τον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας. Μαζί μας 275 μικροί καλαθοσφαιριστές με όχημα το N.B.C. (Naousa Basketball Camp), υποστηρίζουν και προωθούν την προσπάθεια της Αθλοργάνωσης.

Εν έτει 1999

Ένα δεύτερο όχημα με όνομα N.F.T. (Naousa Football Tournament), και αφετηρία τα 3-5 Πηγάδια και την Κουτσούφλιανη με 418 μικρούς ποδοσφαιριστές να τρέχουν το μέλλον της Αθλοργάνωσης στα δρώμενα του ποδοσφαίρου.

Εν έτει 2005

Η Αθλοργάνωση παίζει ποδόσφαιρο σε διεθνές επίπεδο και με σήμα το S.I.F.T. (Salonica International Football Tournament), κερδίζει το στοίχημα της επιβεβαίωσης του ονόματος της, με τη συμμετοχή 1430 παιδιών, με 64 ομάδες εκ των οποίων 18 από το εξωτερικό (από Ρωσία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Γεωργία, Κύπρο), 17 του Νομού Θεσσαλονίκης και 29 από την όλη Ελλάδα.

Εν έτει 2006

Η Αθλοργάνωση επιβεβαιώνει την αξιοπιστία της με μια συνεργασία έπαινο. Η A.C. Milan μας ζητάει και ξεκινάμε μαζί στην Ελλάδα το M.J.C. (Milan Junior Camp). Μια νέα εποχή για εμάς και τους νέους Έλληνες μικρούς ποδοσφαιριστές αρχίζει, ενώ το μέγεθός μας γίνεται επικίνδυνα μεγάλο:
2.500 παιδιά στο S.I.F.T. / 865 παιδιά στο N.F.T.
280 παιδιά στο Ν.Β.C. / 480 παιδιά στο M.J.C.

Εν έτει 2008

Ένα νέο βήμα, μια νέα συνεργασία, μια καινούργια δέσμευση. Το M.J.C. διοργανώνεται και στην Αθήνα.

Εν έτει 2009

Νέο βήμα, νέοι συνεργάτες, νέοι φίλοι από την Ιταλία. Το F.M.C. (Fun Magic Calcio) μπαίνει στη ζωή σας και σας ταξιδεύει στο όνειρο του Ιταλικού ποδοσφαίρου.

Εν έτει 2010
Φτάσαμε και παίζουμε στην Ουκρανία. Η Αθλοργάνωση γίνεται η πρώτη Ελληνική εταιρία που διοργανώνει διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου στο εξωτερικό.

Εν έτει 2011
Με σήμα "και εμείς παιδιά με τα παιδιά μας", για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώθηκε το "Festival Bambini" για νεοσσούς ποδοσφαιριστές. Μια ακόμα πρόταση της Αθλοργάνωσης που επιβεβαιώνεται από τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών. Η αρχή μιας καινούργιας συνεργασίας
. ΑΘΛΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ παρουσιάζουν στις ομάδες της Θεσσαλονίκης το πρόγραμμα "5 λεπτά ακόμα" με στόχο "κανείς στον πάγκο, όλοι απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο"
Εν έτει 2012
"Πάει" πανεπιστήμιο και διοργανώνει ετήσιο φοιτητικό τουρνουά ποδοσφαίρου
"πετάει και προσγειώνει" στο Αμερικανικό όνειρο τα ταλέντα του basketball
"κολυμπάει και διασκεδάζει" με τα κατασκηνωτικά της προγράμματα

Γιατί η αγάπη σας μας δυναμώνει και μας κρατάει νέους.
Ίδια δέσμευση, ίδια ευθύνη, ίδια συνέχεια.

Παίξτε και διδαχτείτε μαζί μας και το 2012